Servicii online
Termeni si conditii

Domenii de activitate                          Termeni si conditii

Dacă utilizaţi serviciile oferite de www.cosuletu-asociatii.ro.ro în mod implicit, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos:

Termeni generali

Acest site (denumit generic SITE) este proprietatatea Cosuletu si Asociatii. Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acest site presupune acordul tacit în ce priveşte termenii ce urmează. Acordul de utilizare îşi produce efectele între dumneavoastră şi Cosuletu si Asociatii. Acceptarea se considera tacită şi fără rezerve.

Cosuletu si Asociatii poate schimba conţinutul site-ului la orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către dumneavoastră ori către terţe persoane.

Continuând să utilizaţi site-ul presupune acordul dumneavoastră tacit în ceea ce priveşte în întregime la Termenii şi condiţiile prezentate în cele ce urmează. Utilizarea presupune acceptarea regulilor Cosuletu si Asociatii.

Cosuletu si Asociatii poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunţa în prealabil, site-ul. De asemenea, poate limita accesul la site ori la anumite părţi din site.

Conținut

Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente

Legea nr. 8/1996, cu modificările si completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispozitţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al Cosuletu si Asociatii.

Drepturi de autor

Toate drepturile sunt rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.cosuletu-asociatii.ro.

Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Roman de Presă: „Consiliul de Onoare consideră că preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumatate din articolul sau ştirea în cauză, asigurandu-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de «revistă a presei» susţinut de paginile de internet în cauza. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei.

Logo-ul cosuletu-asociatii.ro si www.cosuletu-asociatii.ro sunt proprietatea Cosuletu si Asociatii, niciuna dintre ele neputând fi utilizată / copiată fără acordul scris al Cosuletu si Asociatii.

Răspunderi

Dumneavoastră sunteţi singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de Cosuletu si Asociatii în legatură cu accesarea, utilizarea sau exploatarea conţinutului. Cosuletu si Asociatii işi rezervă dreptul de a modifica, şterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discreţia Cosuletu si Asociatii ca fiind abuziv, defăimător, obscen ori de natură a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

Utilizarea site-ului reprezintă faptul că declaraţi şi sunteţi de acord cu publicarea de către Cosuletu si Asociatii a unui conţinut, stabilit pe baza unor criterii proprii, conţinut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat într-o manieră care să nu fie conformă cu dorinţele dumneavoastră. Într-un astfel de caz, răspunderea Cosuletu si Asociatii nu poate fi reţinută.

Obligațiile utilizatorilor la completarea formularelor de înscriere

Accesul la conţinutul online al site-ului www.cosuletu-asociatii.rot.ro este liber.

Toate datele pe care le furnizează utilizatorul trebuie sa fie reale, acesta fiind responsabil pentru ele.

Securitate

Cosuletu si Asociatii adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informaţiile personale ale utilizatorilor săi. Toate informaţiile despre utilizatori sunt confidenţiale. Serverele pe care sunt stocate informaţiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate într-un loc securizat.

Modificarea termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul, la discreţia noastră, să actualizăm, schimbăm sau să înlocuim orice parte din aceşti Termeni şi Condiţii, publicând pe canalele de comunicare disponibile informări despre actualizările şi/sau schimbările aduse. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificaţi site-ul periodic pentru orice schimbare de politică. Continuarea utilizării site-ului, dupa publicarea informărilor despre actualizări şi/sau schimbări aduse Termenilor şi Condiţiilor, constituie acceptul dumneavoastră pentru acestea.